+45 27 28 04 08 kontakt@majdjurhuus.dk

Hvad der er en god arbejdsdag er forskelligt fra menneske til menneske. Din gode arbejdsdag er sandsynligvis anderledes end min gode arbejdsdag.

I går var en fantastisk arbejdsdag for mig. Morgenen startede med et netværksarrangement som jeg var inviteret til af ISG. Fyldt med inspiration, spændende indput og interessante mennesker. Andre dage indeholder andre agendaer, og netop variationen og forskelligheden er jeg vild med. Jeg stræber efter at fylde dagen, med lige præcis det som jeg brænder for. Det er nemlig essentielt for at opnå trivsel, succes og arbejdsglæde.

Ved du hvad du brænder for? Ved du hvad der skaber værdi for dig? Kender du dine passioner?

Til en start kan du stille dig selv disse spørgsmål:

Se også videoerne: Er dine arbejdspassioner ægte?  Kan arbejdspassioner mindske stress? Styrer titler dine arbejdspassioner? Hvad er arbejdspassioner?

Maj Djurhuus, Psykoterapeut og Karrierecoach

Pin It on Pinterest