+45 27 28 04 08 kontakt@majdjurhuus.dk

Kriseberedskab

til virksomheder

Hjælp din virksomhed og dine opsagte medarbejdere

Når din virksomhed skal eksekvere opsigelser af medarbejdere, spiller mange faktorer sammen og overblikket skal bevares. Det kan være svært at give tilstrækkelig opmærksomhed til alle og det er derfor ansvarligt at tilbyde Kriseberedskab.

En opsigelse er en stor psykisk belastning, som skaber en tilstand af at være i krise og i chok. Ofte er opsigelsesdagen en barsk dag og der er brug for støtte til alle parter.

Ved kriseberedskab får dine medarbejdere en ”her og nu” indsats, der hjælper til at håndtere choksituationen.

På selve dagen får HR og ledelsen løbende support og opfølgning. Din virksomhed føres trygt igennem den svære dag, og jeg fungerer som det stærke anker, man holder fast i.

Din virksomhed får

  • Psykisk førstehjælp til opsagte medarbejdere
  • En ansvarlig og professionel håndtering
  • Guidning til HR og ledelse
  • Rådighed og rådgivning på opsigelsesdagen
  • Frigivelse af ressourcer
  • De-briefing til ledelse

Ofte har opsagte medarbejdere efterfølgende behov for at mødes samlet, og her har vi gode erfaringer ved at være de eksterne katalysatorer, der deltager og leder sådanne opsamlinger.

Samtidig opstår et behov for ledelsessupport i forhold til de blivende medarbejdere samt ledelsen selv. Her får du og din virksomhed coaching, råd og vejledning.

I Exitfasen er der flere forhold der skal håndteres, og det er værdifuldt og ansvarligt at tilbyde dine opsagte medarbejdere et Outplacementforløb.

Trivsel privat og på arbejde

Bliv inspireret til et liv i balance og uden stress

Dejligt at du vil inspireres. Tjek venligst din mail... Og tusind tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest