Maj Djurhuus

 

Maj Djurhuus er din loyale partner til rådgivning, support og coaching ved komplicerede overgangsfaser, der er mere udfordrende end dagligdags HR.

Missionen er at du og din virksomhed får professionel, nærværende og respektfuld rådgivning, med fokus på resultater der virker.

Virksomheden Maj Djurhuus er etableret i 2016.

Speciale

Stress – forebyggelse og behandling, kriseberedskab, outplacement & karriererådgivning, personlig udvikling, The Passion Test, kurser, workshops, foredrag…

Uddannelse & certificering

Psykoterapeut
Stresscoach
HR konsulent

MPA Master, Profilanalyse
The Passion Test Business

Gennem livet har jeg gjort personlige erfaringer der er med til at styrke min forståelse og min faglighed. Jeg har prøvet på egen krop hvad det betyder at miste sit job, og jeg har været ramt af stress. Derfor kender jeg til at være i en ofte ufrivillig forandringsproces, og at den efterfølgende bidrager til større bevidsthed om egne ressourcer, passioner og glæde.

 

Jeg brænder for det jeg laver, og jeg har taget bevidste og målrettede valg for at kunne arbejde med mine passioner.

 

Min historie, min psykoterapeutiske uddannelse, min selvindsigt og mine erfaringer er mit fundament både i mit private liv og i mit arbejdsliv.

Min daglige base er på Frederiksberg i kontorfællesskabet Skifterhuset, hvor jeg udover min egen kontorplads, benytter mig af mødelokale, konferencelokale og det inspirerende fællesskab.

Vi er en gruppe af selvstændige ildsjæle, der brænder for vores arbejde. Vi mødes jævnligt til frokost, arrangementer og gode sparringer. 

Trivsel privat og på arbejde

Bliv inspireret til et liv i balance og uden stress

Dejligt at du vil inspireres. Tjek venligst din mail... Og tusind tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest