Maj Djurhuus

Velkommen til min blog

Med et brændende ønske om at dele ud og gøre en forskel for dig, for ham, for hende, for dem, for mig, for alle – skriver jeg om personlig udvikling, stress, psykologi, tips & tricks til et bedre liv, børn, kærlighed, passioner og andet.

Passionen til skriveriet er kollosal og det samme er lysten til at bidrage. Min vision er at føre dig gennem mit univers af viden, oplevelser og erfaring.

Jeg er både stolt, genert, spændt og mega glad over, at du læser med og jeg ønsker inderligt, at du bliver inspireret, glad, udfordret, engageret og reflekterende.

Bland dig gerne og fyr løs med kommentarer i mine indlæg – det giver nerve og puls, når vi er flere.

 

Om mig

På en ferie på Fyn, 3 uger for tidligt, ser jeg dagens lys, og i kærligt favntag tilbringer jeg mine første dage i min mormors og morfars hus. Hjemme igen er Frederiksberg basen hvor jeg, i de fleste barneår, bor alene sammen med min mor.

Som ung tager jeg en kreativ uddannelse og med stor nysgerrighed havner jeg som stylist i filmbranchen. Senere vælger jeg at sadle fuldstændig om og uddanner mig til psykoterapeut. Det bliver til 4 seje og vilde år, som bidrager enormt til mit fremtidige arbejde og til det menneske jeg er i dag, 54 år gammel.

Jeg er mor til 2 voksne børn, Clara og Felix. Begge er føjet videre mod spændende andre livsfaser, og mit hjerte danser inderligt, når vi er sammen. Jeg er så heldig at have verdens lækreste kæreste, som jeg efterhånden også har kendt i en del år.

Jeg elsker kunst og musik og glemmer fuldstændig tid og sted, når jeg drages ind i et eventyrligt maleri – så meget, at jeg selv er begyndt at male. Som total nybegynder eksperimenterer jeg med materialer og teknikker mens jeg lader mig forføre i skabelsen af den intuitive inspiration, der havner på lærredet.

 

Mit fundament

Min historie, min psykoterapeutiske uddannelse, min selvindsigt og mine erfaringer er mit fundament både i mit private liv og i mit arbejdsliv.

Jeg har virksomheden Transition Partner, hvor vi hjælper virksomheder og mennesker gennem forandringsprocesser med fokus på trivsel og glæde – forebyggelse og behandling af stress, personlig udvikling og opsigelser og karriererådgivning. Jeg har suppleret min grunduddannelse løbende, og har specialiseret mig som stresscoach og The Passion Test facilitator. Jeg arbejder med coachingforløb, foredrag, workshops og kurser.

Gennem livet har jeg gjort personlige erfaringer, der er med til at styrke min forståelse og min faglighed. Jeg har prøvet på egen krop hvad det betyder at miste sit job og jeg har været ramt af stress. Derfor kender jeg til at være i en ofte ufrivillig forandringsproces, og at den efterfølgende bidrager til større bevidsthed om egne ressourcer, passioner og glæde.

Jeg brænder for det jeg laver, og jeg har taget bevidste og målrettede valg for at kunne arbejde med mine passioner.

Hvis du har lyst kan du læse mere om Transition Partner:

Vil du have mine nye indlæg direkte i din mail?

Hjertelig velkommen

Med et brændende ønske om at dele ud og gøre en forskel skriver jeg om personlig udvikling, stress & trivsel, psykologi, kærlighed, passioner, børn, et bedre liv m.m.
Glæder mig til at dele med dig.
Kh Maj Djurhuus

Læs mere

Pin It on Pinterest

Share This