+45 27 28 04 08 kontakt@majdjurhuus.dk

Stress - behandling

Online · Walk the Talk

Stressbehandling

Stress er…

Stress er en tilstand der opleves når belastninger og krav til en person er større, end de ressourcer personen er i stand til at mobilisere.

Stress er de forandringer der sker i kroppen og hjernen, når vi belastes indefra af tanker og følelser og/eller udefra af arbejdet og privatliv.

Forandringerne skyldes stresshormoner som udløses når vi er pressede. Ved overbelastninger slår kroppen alarm og sender stresssignaler i håb om, at vi reagerer på dem – og genskaber balance.

Stressbehandling til dig

Uanset hvilket stressstadie du befinder dig på, hjælper jeg dig. Med udgangspunkt i om du er på arbejde eller er sygemeldt, får du et stressbehandlingsforløb der passer til netop dig.

Du møder mig, Maj Djurhuus, som din gennemgående støtte.  Som psykoterapeut med speciale i stresshåndtering er du i trygge hænder. 

Du får

  • Afdækning af personlige og arbejdsmæssige forhold
  • Balance og flow
  • Styrket selvindsigt
  • Fokus på dit personlige lederskab
  • Behandling af stress
  • Forebyggelse af stress
  • Meditation & Mindfulness

Når du er kommet ud på den anden side, stressfri og i balance, reflekterer du over dit liv. Mange ønsker derfor at fortsætte udviklingen med andre forløb, som du læser mere om her:

Du får din stressbehandling via din virksomhed eller du kan selv kontakte mig direkte på (+45) 27280408

Samtidig er jeg tilknyttet Sundhedsforsikringerne hvor jeg indgår som stressbehandler i et koncept bestående af personlige samtaler og et online program.

Jeg ser frem til at hjælpe dig.

Trivsel privat og på arbejde

Bliv inspireret til et liv i balance og uden stress

Dejligt at du vil inspireres. Tjek venligst din mail... Og tusind tak for din tilmelding.

Pin It on Pinterest