+45 27 28 04 08 kontakt@majdjurhuus.dk

Oplever du at være særlig hjælpsom i denne særlige tid? Gir’ andre dig en ekstra hjælpsom hånd?

 

At være hjælpsom fylder hos de fleste af os i denne Corona-tid. På de sociale medier vælter det ind med tilbud og ønsker om at hjælpe.

Jeg har selv været hjælpsom og tilbudt coachingsessioner, og med flere kaffe-zoommøder deler jeg glædeligt ud af min viden indenfor mit virke.

En hjælpsom sjæl har leveret sublim marketingsrådgivning, som jeg har modtaget med kyshånd. Andre har bidraget med inspiration og god sparring.

Flere tilbyder Webinar og workshop, coaching, online netværksarrangementer, marketingsrådgivning, hjælp til indkøb og havearbejde, krisehåndtering, bøger, online oplevelser, blomster, udbringning af varer, fællessang, tid til… you name it og meget meget mere.

Alt sammen gratis. Helt uden beregning. 0 fakturering.

 

Hvorfor nu det?

Fordi vi vil være en del af flokken. Vi synger sammen i flok. Vi står sammen i flok.

Fordi mennesket er et flokdyr. Helt grundlæggende trives du og jeg bedst i fællesskab og samhørighed med følelsen af at høre til.

Fordi at være hjælpsom er en styrke der potentielt kan forbedre dit liv. Ved at forbedre andres liv booster du dit eget – ubevidst og bevidst.

Når du er hjælpsom overfor andre og derved er hjælpsom overfor dig selv, er du så egoistisk? Ja, og hvad så… Lige der ved siden af egoismen blomstrer, især ved kriser, empatien smukt.

Er du heldig at få en ny ven, kollega eller en kunde smidt oveni, siger jeg STORT TILLYKKE til dig. Så er du nemlig hjælpsom på den allerbedste måde med masser af ekspertise, nærvær og troværdighed.

 

Vi elsker at hjælpe

For 1 år siden poster jeg denne på facebook. 23 tusind delinger, 44 tusind likes, 3,4 tusind kommentarer klikker der ind. Vildt overvældende og gennemgribende særlig oplevelse som afføder reflektion og dykken ind i studier..

 

 

Så hvorfor rammer netop denne og går så viralt:

  • Vi vil hjælpe hinanden – vi er hjælpsomme
  • Vi bliver rørt over gode gerninger
  • Vi handler på følelser – vi vil være en del af noget
  • Vi vil gøre en forskel
  • Vi har brug for at der er brug for os

 

Lad os fortsætte – krise eller ej

Corona – COVID-19 har inviteret sig selv ind i dit og mit liv. Det er alvorligt og afføder et væld af tanker og følelser.

At være hjælpsom overfor dig selv er helt i orden. Faktisk er det et must, for at du kan være hjælpsom overfor andre. Du ved, den der med at du selv skal tage iltmasken på i flyet, før du hjælper andre.

Når du er hjælpsom, hvordan hjælper du så dig selv bedst? Tager du imod hjælp? Hvordan hjælper du os andre?

Min oplevelse er at rigtig mange byder ind og sætter stærkt blus under at være hjælpsom –  midt i alle udfordringerne og frustrationerne. Hjælp til dig selv – hjælp til andre – vi hjælper hinanden ?

Min drøm er at vi fortsætter når Corona har takket af. At vi bevarer gode handlinger og hjælpes ad, uanset om vi er i krise eller ej.

STOR TAK til dig der er hjælpsom og rækker ud.

Maj Djurhuus, Psykoterapeut og Stresscoach

Pin It on Pinterest