1. januar.

Solen er allerede vågen og gør sig lækker til årets første dag. Strålerne smyger sig kælent på Alteas smukke bjerge, mens havets stille bølger skaber ro og balance. Min søvnige krop skubbes blidt i gang, og mine sanser eksponeres med duften af friskpressede appelsiner på Casa del Charlotte. Den perfekte opvågning ovenpå en sjov og anderledes nytårsaften på spansk manér.

I Spanien spiser man 12 lykke-vindruer i takt til klokkeslagene Nytårsaften. En tradition der opstod for over 100 år siden, da vindruedyrkere havde haft en ekstra god høst og ikke kunne sælge det hele. For at undgå at brænde inde med rådne druer besluttede man at forære druerne væk – det ville bringe held og lykke at spise druerne nytårsaften.

Nul frugtspild, fin bæredygtighed og gode følelser er i BALANCE.

At rejse er at lære. Med nye horisonter og anderledes kulturer lærer vi hvem andre er, og hvem vi selv er. Min dejlige søn fandt sig selv i de skotske bjerge. I sit eget gode selskab og med  telt, nysgerrighed og styrke i bagagen vandrede han i sol og regn.

Refleksionerne roterede for fuldt blus og gav plads til indsigt og BALANCE. Klarhed på passioner bringer lykke og mit hjerte hamrer og buldrer af stolthed og kærlighed.

Samme hjerte banker pulserende for min dejlige datter. Så fin, klog og voksen hun er. Også hun er i gang med rejsen i at kombinere passioner og muligheder. Lad alle sole, måner og stjerner eskalerer, så hun finder en berigende og inspirerende praktikplads.

JA, et moderhjerte – MIT MODERHJERTE er stop proppet med evig kærlighed, blær, omsorg og lykke.

LIV, du vidunderlige fantastiske liv. Du favner og griber, udfordrer og eksperimenterer, skaber glæde og sorg. Helt ”naturligt ” har vi sagt farvel til kære Flemming. Og alt for tidligt takkede en smuk sjæl farvel ? For store udsvingninger på vægtskålen skaber ubalance og fortvivlelse.

Jeg går hardcore efter BALANCE hele vejen rundt. Når jeg mærker ubalance kigger jeg indad og mærker efter. For at finde årsager, reflektere og komme videre i nyt spor. ALLE følelser er velkommen, også dem jeg normalt kalder for dårlige, fordi de har et budskab til mig.

Jeg elsker det vidunderlige LIV og justerer småt og stort, for at kunne hengive, nyde og leve et passioneret liv. Nu og da ringer jeg til himlen og får en snak med de smukke sjæle med vinger. ”Når du mærker at du lever, er min mission lykkedes”, siger min vidunderlige Mads stadig. Hvor er jeg taknemlig og heldig. BALANCE.

 

Du kære gamle 2019

Du har også professionelt indbudt og vist mig nye veje. Et stærkt nyt samarbejde med skønne Marlene/MD kropsterapi er sprunget ud i fuldt flor.

Min nye blog er født og jeg glæder mig vanvittigt til de skæve og sjove retninger ethvert barn bevæger sig i.

Unge dygtige Jacob og jeg springer til foråret ud med kurser for selvudvikling for teenagere og unge mennesker. Selvom jeg her bevæger mig udenfor min komfortzone og min normale målgruppe, er det bare SÅ klart, at rigtig mange unge mennesker har brug for hjælp til at komme i BALANCE i deres liv.

Nyt er også mit maleri og som total nybegynder famler jeg rundt i olie, lærreder og pensler. Et vildt kursus har inspireret og udvidet mine teknikker, og jeg er i fuldstændig nærvær og BALANCE, når jeg smutter ind i min egen verden foran staffeliet.

Et nyt år, et nyt årti har set dagens lys. Som et lysegrønt fint forårsblad finder vi vejen til den rette gren. I en sej og fascinerende fremdrift griber vi muligheder der skaber og hjælper til BALANCE.  Lige præcis DET ønsker jeg for DIG.

TAK for hvad vi har delt sammen og for, at du er med til at berige mit liv. Jeg glæder mig til et spændende nyt år og ønsker som traditionen tro FRED og FED FED LYKKE til dig og alle. Farvel 2019 og velkommen 2020. GODT NYTÅR ❤️

Maj Djurhuus, Psykoterapeut og Lifecoach

Pin It on Pinterest