1. januar.

Årets første dag lægger sejt ud med stærkt og fascinerende stormhav i blæret stil. Anderledes end de blide milde kærlige skvulp i badekaret med saltscrub og rosenblade, som min elskede Mads inviterede mig til i dag. En dejlig start ovenpå en skøn aften hvor jeg for første gang i mit liv indtog kransekage, rådhusklokker og sang med kildevand. En selvvalgt drik i forlængelse af champagne og rødvin i overflod.

Selvvalgt var det også at fejre årsskiftet hjemme med Mads – bare os to ❤️ En vidunderlig aften med hummer, okse, brusende bobler, rød drue, kys, snak om året der gik, året der kommer, spændende udfordringer, værdier, drømme…

Selvvalgt er det også, at jeg har grebet de muligheder der har budt sig. Min butik har fået godt sus under vingerne og i sær sidste halvdel af fine 2018, har haft fart. Måske lidt for meget fart. Derfor har jeg valgt, at hive hele 3 uger ud til selvforkælelse, nærvær, fred, ro, Jul & Nytår.

DET SMUKKE VED ind- og udblik – at kende sig selv er, at den kloge krop fortæller, at det er tid til forandringer. Den siger ”Se mig – lyt til mig.” Nogle gange med søde pust og ømhed og andre gange med bullerbrag og torden. I vores globale dragende hurtige underskønne verden, er det værd at huske på. Du, vi, os er jo kilden til kærligheden og til at livets forunderlige magi lever.

 

Kære 2018

Nøj hvor har du været inspirerende og festlig. Vidunderlige dage med høj sol og blå himmel i Paris med min mor og mine børn. Sjove og udfordrende dage med hele ”ungebanden” i Alpe d’Huez. Overflødighedshorn af luksusfejringer i verdensklasse af to flotte herrer. Og dejligt besøg fra Californien.

Kunder i biksen som jeg ydmygt takker mit netværk for, og også klapper mig selv på skulderen for. En privat workshop ”Er du på vej?” med vores unge smukke mennesker, bliver begyndelsen til et nyt tiltag i virksomheden. Alt sammen meget spændende. Jeg ønsker inderligt, at flyvningen mod stjernerne fortsætter og bringer vildskab, morskab og klogskab med sig.

TAK til alle jer for hvad vi har delt sammen og for, at I er med til at berige mit liv. Jeg glæder mig til et svimlende lækkert nyt år og ønsker som traditionen tro FRED og FED FED LYKKE til alle. Farvel 2018 og velkommen 2019. GODT NYTÅR ❤️

Maj Djurhuus, Psykoterapeut og Lifecoach

Pin It on Pinterest