1. januar.

Traditionen tro sofaen, dyner, salt, TV og dovenskab. Endnu engang flyder mit hjerte over, da jeg ser reklamen med den lille dreng, der sammen med sin mor, handler inventar til sin første lejlighed – fordi han slet ikke er lille, men er blevet forvandlet til en stor dreng. Jeg mærker sitren, mens jeg føres ind i sødsuppen og bliver blød og varm af kærlighed.

2017 har været et forvandlingens år. I vores lille sammenbragte kollektiv har vi haft fornøjelsen af 1 konfirmand, 1 hjemvendt fra USA ophold, 2 studenter og samme 2 der pludselig var blevet store som i reklamen og skulle handle inventar til deres første lejlighed.

 

Nye traditioner skabes

”Skal vi købe ind sammen og fylde dit køleskab, inklusiv kram?” ”Skal vi gå i biffen, inklusiv kram?” ”Skal vi indføre fast kollektiv ”HeinHuus” middag, inklusiv kram?” ”Mor, må jeg komme hjem og bo i et par dage, inklusiv kram?” En lykkerus breder sig og mit hjerte er i hopla.

Forandringer byder sig og tænk hvis vi alle ridder med på de forførende og til tider voldsomme bølger. Jonglerer med, at stå på tå, oplever vingesuset og gør vores ypperste. Og andre gange bare flyder skvulpende med, indfanger universets vidunderlige stråler og nyder livets overflødighedshorn.

”Hvad kunne være et nytårsforsæt som bringer dig ud af din komfortzone?”, blev jeg spurgt ved nytårsmiddagen i går. At stå på en scene foran 500 mennesker. BOM der sagde jeg det. Mærker suset, spænding og nysgerrighed. Skal 2018 mon være året hvor jeg griber udfordringen og opfordringen… OG hvad kunne dit være?

Min elskede har netop visket mig i øret, at det bliver et godt år – YES, 2018 kan bare komme an og få morgenkys, en dans og berusende oplevelser.

Tak til alle jer for hvad vi har delt sammen og for, at I er med til, at farvelægge mit liv. Jeg glæder mig til et svimlende lækkert nyt år og ønsker som traditionen tro FRED og FED FED LYKKE til alle. Farvel 2017 og velkommen 2018. GODT NYTÅR ❤️

Maj Djurhuus, Psykoterapeut og Lifecoach

Pin It on Pinterest