1. januar.

Rusk, mørke og råhed hilser godmorgen. Vådt i vådt efterlader himmel og hav i et, og giver den hele armen for at lade sofaen være min base. Alligevel trækker jeg snart i gummirøjserne og trodser dråber og vind.

Siden marts 2020 har skoven været mit daglige kick. I sol og varme og regn og blæst har jeg forelsket slugt naturens kærlighed. Walk the Talk med klienterne, hygge med veninderne, hånd i hånd med kæresten og hånd i hånd med mig selv.

Tomme grene. Spirende lysegrønne babyblade. Grønt med grønt på. Trækroner med næsen i sky. Dækket af mørkegrønne blade. Gule, røde, brune farver gør selskab. Blade siger farvel og søger skovbunden. Nøgne grene skaber igen gennemsigtighed. Konstant mangfoldighed og konstante forandringer.

 

2020 jeg husker dig for evigt

Corona slog hårdt – slår hårdt. Frygt, økonomisk kaos, eskalerende vold, død og sygdom. En smuk sjæl tabte til Corona og jeg mindes Christinas lysende altid varme kærlighed 🙏

På 3 dage i marts måned mistede jeg ALT mit arbejde. Faste kunder, nye kunder, foredrag og aflysning af møder. Hele min forretning blev lagt ned. Som i LAGT NED.

Jeg har skruet og drejet på eksisterende knapper. Opfundet og udviklet nye. Og haft spandevis af tanker om:

  • Skal jeg lukke butikken?
  • Skal jeg søge job?
  • Hvor længe varer det her mon?

Frem og tilbage, trist, glad, frustreret, sprængfyldt af energi, lykkelig, pessimist, nysgerrig, optimist, nervøs, fighter…

Midt i alt fortabelsen åbenbarede kærlighed fra talrige hjørner. En udsat faktura fra min værdifulde WebWoman, givende og inspirerende netværksmøder, et smukt kunstværk i gave fra en kunde.

Da gamle og nye kunder genfandt balance og meldte ind hos mig, blev jeg så GLAD, ja brusende LYKKELIG. Men rusen var kort og blev barskt taget fra mig, da jeg helt ubærligt mistede min mor.

2020 du har sendt hele verden i en gigantisk og vigorøs rutsjebane. Forskerne forsker af alt magt for at kende sygdommen COVID-19 og er flot på banen med vaccinen. I mit indre forsker jeg i hvordan, jeg indretter mit liv uden min mor.

 

Elsker det satans liv – i medgang og modgang

Elsker du stærkt er sorgen smertefuld. Det er jeg parat til at leve med. For jeg VIL ha’ KÆRLIGHED og LYKKE i mit liv.

Præstens ord om at vi mennesker til tider glemmer at vi er dødelige, giver jo mening. Min mor blev 78 år. Levede livet passioneret og stærkt i de fleste år. Rejste herfra på en ønskværdig måde. Min hjerne forstår – i mit hjerte er det ubegribeligt.

Midt i chokket, fortvivlelsen og sorgen påtvinges projektlederkasketten, og en bisættelse skal arrangeres. Det klare overblik og de hurtige beslutninger rodes sammen med tårer og et bristet hjerte.

Mor, nu fortæller du mig hvad der mangler, og så tager vi punkt for punkt sammen.

Ok, du mangler tøj. Lad os gå ind og finde ud af, hvad du skal have på.

En halv time senere er alt på plads til bisættelsen. TAK min dyrebare søn, jeg elsker dig  ❤️

Mor, lad os sammen tage ind i mormors lejlighed og finde ud af, hvad hun skal have med i kisten.

TAK min dyrebare datter, jeg elsker dig ❤️

Mit bristede hjerte fyldes af taknemlighed og kærlighed. Jeg er så heldig og dybt privilegeret. Med en kæreste der forstår tabet. Griber mig når jeg falder i sorgen. Krammer, kysser og elsker. En familie der støtter med omsorg og ord. Veninder der ringer, skriver og sender hjerter, så jeg ved at de er hos mig. En eksmand der forstår tabet og hjælper på sidelinjen.

De dejligste kærligste relationer er genskabt. Min mors kære barndomsveninde og min kære Gudmor Mit behov for at være i disse 2 vidunderlige kvinders liv er enormt. Jeg elsker vores snakke og samvær og er lykkelig over gensidigheden.

Så jo, jeg husker dig for evigt 2020, og gør hvad jeg kan for at være, med de kort du har stukket ud. Jeg satser på opgang og medgang. At jeg, min forretning, os alle, Danmark og verden kommer klogere og stærkere videre.

2021 får et håbefuldt morgenkys og en stille dans. Og en inderlig tro på at mirakler findes, at efterlivet findes, at kærligheden forbliver.

Højst sandsynlig har du, kære læser, fejret din fødselsdag i 2020 uden en hilsen fra mig. Jeg håber at den har været lige som du kunne ønske dig, og jeg glæder mig til at sende dig en kærlig fødselsdagshilsen i dette spritnye ubetrådte år.

Tak til dig for hvad vi har delt sammen og for din støtte og omsorg i denne svære tid i mit liv. Jeg ønsker traditionen tro FRED og FED FED LYKKE til alle. Farvel 2020 og velkommen 2021. GODT NYTÅR ❤️

Maj Djurhuus, Psykoterapeut og Stress- & Lifecoach

Pin It on Pinterest